Олімпійський тиждень у Каховському районі

У вересні поточного року у Каховському районі  проходив Всеукраїнський олімпійський тиждень, який мав на меті пропаганду здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвиток олімпійського руху в області шляхом залучення якомога більшої кількості дітей, юнацтва та молоді до занять спортом.

Так, 17 вересня 2011 року на спортивному комплексі с.Чорнянка відбулась V ювілейна районна молодіжна спартакіада. Учасників змагань – команду «Колос» (с.Чорнянка), команди с.Василівка, відділу освіти районної державної адміністрації, Каховської центральної районної лікарні - привітали перший заступник голови Каховської районної державної адміністрації В.Балабанов, голова Чорнянської сільської ради Ю.Сєров, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Каховської районної державної адміністрації І.Сидоренко. Змагання проводились з п’яти видів спорту: легкої атлетики, шашок, міні-футболу, волейболу та перетягування канату.
За підсумками змагань переможцем Спартакіади та володарем перехідного Кубку стала молодіжна команда відділу освіти районної державної адміністрації, ІІ місце посіла Чорнянська команда «Колос», ІІІ місце виборола молодь Каховської центральної районної лікарні. Всі переможці та учасники змагань в командному та особистому заліках отримали дипломи та цінні подарунки від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації. 
 
По 18 вересня 2011 року тривали районні змагання на першість району з футболу серед аматорських команд, в яких взяло участь 11 сільських  команд сел Чорнянка, Тавричанка, Роздольне, Малокаховка, Кам’янка, Архангельська Слобода, Кам’янка, Василівка, Федорівка, Семенівка, Червоний Перекоп та 2 міські футбольні команди. Змагання відбувались за круговою системою в двох групах.
Вирішальна зустріч в першій групі відбулась 18 вересня на футбольному полі спортивного комплексу с. Архангельська Слобода між командами с.Архангельська Слобода та с. Тавричанка з рахунком зустрічі 1:0 на користь тавричанських футболістів, що надало перевагу тавричанцям, які в загальному заліку набрали максимальну кількість балів – 28 очок.
У другій групі команд поза конкуренцією була команда с. Семенівка, яка набрала 23 очки та посіла І місце серед команд другої групи


Фото:

Нашi партнери