Змагаються ветерани спорту з веслування

У Херсоні втретє пройшли змагання відкритої першості з веслування на байдарках і каное серед ветеранів, організовані водноспортивним клубом «Петровець».

Цього разу Херсон приймав команди зі Львова, Одеси, Києва, Миколаєва, Дніпропетровська, Чернівців, Вінниці, а також гостей з Москви та братських республік – Молдови і Білорусі.

У змаганнях взяли участь понад 70 спортсменів, серед яких учасники Олімпіад різних років, майстри спорту СРСР, майстри спорту міжнародного класу, учасники  чемпіонатів та спартакіад. Вийшли на старт  відомі херсонські весляри  Станіслав Борейко, Тимофій Хрустальов, Віктор Піркл та  москвичі Микола Солодовніков, Антон Продан.

Відкрили змагання почесні гості: олімпійська чемпіонка та багаторазова чемпіонка світу Інна Осипенко – Родомська, срібний призер Олімпійських ігор у Сіднеї Сергій Кірсанов, багаторазовий призер чемпіонатів світу та Європи Георгій Карюхін.
Змагання проходили у декількох вікових категоріях, починаючи від 35-40 років до 55-60. У кожній віковій категорії, звичайно ж, були свої лідери, у тому числі й семеро херсонців.
Вітаючи учасників перегонів, Херсонський міський голова Володимир Сальдо висловив подяку  їм за пропаганду активного способу життя, підтримку давніх спортивних традицій Херсона, залучення молодого покоління до спорту.
Суботніми змаганнями спортсмени–веслувальники закрили сезон 2011 року.


Фото:

Нашi партнери