ФСТ "Динамо" України виповнюється 87 років

Наприкінці жовтня традиційно святкується день заснування ФСТ «Динамо» України. Цьогоріч цьому фізкультурно-спортивному товариству, одному з флагманів розвитку спорту вищих досягнень в нашій країні, виповнюється вже 87 років. 

25 жовтня  з нагоди річниці відбулась зустріч з представниками українських ЗМІ голови ЦР ФСТ «Динамо» Віктора Коржа, віце-президента Національного олімпійського комітету Володимира Бринзака, а також олімпійців-динамівців, яким свого часу підкорились найвищі вершини спортивного Олімпу: Валерія Борзова, який зараз очолює Федерацію легкої атлетики України, та Ігоря Коробчинського, який обіймає посаду голови Української федерації гімнастики, а разом з тим працює старшим тренером національної жіночої збірної зі спортивної гімнастики.

Привітавши ФСТ «Динамо» з річницею заснування гості відмітили вагомий внесок організації у справу виховання еліти українського спорту.
«Це товариство – одне з небагатьох в Україні, які діями, а не словами допомагають олімпійцям на шляху до великих перемог», – зазначив віце-президент НОК Володимир Бринзак.

До речі, спортсменами товариства вже здобуто 55 ліцензій на участь в Іграх ХХХ Олімпіади в Лондоні. Втім, на переконання голови ФСТ «Динамо» Віктора Коржа, яке він озвучив під час сьогоднішньої зустрічі, динамівці складатимуть не менше третини Олімпійської збірної України на цих стартах.

НОК України


Фото:

Нашi партнери