Здорові фізично та духовно

Херсонський  міський голова  Володимир Сальдо поздоровив херсонську команду з тхекван-до з перемогою в чемпіонаті України, який проходив з 14 по 17 жовтня у Києві. Учасниками змагань стали 700 спортсменів з 25 областей України. Херсон та область у змаганнях представляли 13 спортсменів.
За результатами змагань вихованці херсонської школи тхекван-до завоювали дві медалі. Десятирічна учениця загальноосвітньої школи  № 46  Віолетта Череднюк у запеклій боротьбі виборола другу у своєму життя золоту медаль! У 2010 році юна спортсменка здобула золото  чемпіонатів Європи та України. Наразі вона готується вдруге здобути й «золото Європи».

Бронзовим призером чемпіонату України 2011 року став учень загальноосвітньої школи  № 3  Іван Кароїв. Володимир Сальдо  вручив пам’ятні подарунки, побажав спортивної вдачі, здоров’я, численних перемог на татамі та подальшого гідного представлення рідного місто на всеукраїнському та міжнародному рівнях.

Доввідка. Херсонська секція тхекван-до працює на базі загальноосвітніх шкіл № 3 і 46   та Херсонського державного університету. По місту  Херсону цим видом спорту займається близько 300 дітей та підлітків.


Фото:

Нашi партнери