Віталій Кличко у Голій Пристані

1 листопада у м. Гола Пристань за участі  Віталія Кличка відбулося офіційне відкриття боксерського залу в міському Палаці спорту.

Палац спорту у м. Гола Пристань був оголошений одним із трьох цьогорічних переможців соціальної програми «Спортивну Україну будуємо разом!». Основними критеріями відбору залу стала його доступність для занять кожного охочого. Важливу роль також відіграли територіальне розташування спорткомплексу, його значення для регіону, можливість і гарантія безкоштовного відвідування після відкриття.

Боксерський зал у місті Гола Пристань отримав від організаторів боксерське знаряддя та найсучасніший стаціонарний ринг.
Організатори програми «Спортивну Україну будуємо разом!» сподіваються, що новий боксерський зал стане гарною площадкою для проведення щорічних чемпіонатів з боксу, на які з’їжджатимуться спортсмени з різних регіонів України. На сьогоднішній день секцію боксу у місті відвідують понад 50 спортсменів різних вікових категорій з міста та району. Вихованці є учасниками змагань районного, обласного, всеукраїнського рівня. Серед них є неодноразові чемпіони Херсонської області та чемпіони України.

«Найбільша перевага програми «Спортивну Україну будуємо разом!» - це те, що вона дає альтернативу. Кожен сам обирає свій шлях. Але набагато легше зробити вірний вибір, коли є з чого обирати. Разом із нашим партнером, Фондом братів Кличків, ми пропонуємо сьогоднішній молоді обрати шлях чемпіонів як альтернативу вулиці та бездіяльності. Хто знає, можливо, майбутні чемпіони України та світу виховуються у одному з залів, відкритих у рамках нашої програми. А можливо й те, що вони тренуватимуться у залах, які ми відкриємо в майбутньому», – зазначив голова Наглядової ради компанії Nemiroff Олександр Глусь.

«Можливість безкоштовно займатися спортом має бути у кожного. Адже спорт універсальний – він надає можливість не лише підкорити спортивний Олімп, але й бути бадьорим та здоровим. Бажаю, щоб це місце було не лише спортивним майданчиком для всіх охочих одягнути боксерські рукавички, але й і осередком прихильників здорового способу життя», - сказав Віталій Кличко.

http://www.golapristan.org/boxs.htm


Фото:

Нашi партнери