ІІ тур чемпіонату України з баскетболу серед команд дівчат

ІІ тур чемпіонату України з баскетболу серед команд дівчат 1999 р.н. відбувся у м. Переяслав-Хмельницькому Київської області  з 11 по 13 листопада 2011 року. Команда районної ДЮСШ «Євгенія-99» зіграла три гри. 
Перша гра закінчилася з рахунком 50:65 на користь верхньоргачанок.
У другий день змагань БК «Євгенія-99» зіграла з командою обласної ДЮСШ міста Івано-Франківська. Гра розпочалася впевнено, юні баскетболістки з Верхного Рогачика повели в рахунку 7:0, але івано-франківк і не здавалися без боротьби, і до перерви  скоротили рахунок 33:27. У другій половині гри після внесення коректив тренера С.Земби гру на себе взяла Тетяна Шмигельська, яка завдяки точним влученням декілька разів підряд закріпила перевагу своєї команди, а в цілому і  встановила переможний рахунок 63:47.

Заключний день змагань виявився найважнішим  для дівчат з Верхнього Рогачика. Гра з господарками майданчика командою «Переяслав-99» розпочалася з потужних атак суперниць, які і повели в рахунку 40:29. Після перерви атаки дівчат з Переяслав-Хмельницького стали ще потужнішими, захисникам «Євгенії-99» Вікторії Заставі, Діані Безрідній, Аліні Ткач та Катерині Молчановій ставало ще важче і важче, але до кінця гри їм все ж таки вдалося скоротити рахунок 68:66, а за 2 сек. до фінальної сирени влучний кидок Вікторії Плюйко перевів гру в овертайм.  У додатковій 5-хвилинці БК «Євгенія-99» відчула впевненість в своїх діях, а  суперниці навпаки упали духом і це відобразилося на кінцевому результаті. Гра закінчилася з рахунком 79:75 на користь БК «Євгенія-99».
Після двох турів верхньорогачанки мають в своєму активі 5 перемог і 1 поразку і посідають 2 місце в турнірній таблиці чемпіонату України. 9-11 грудня у Миколаєві пройде третій тур, де наші дівчата зіграють з лідером «СДЮШОР-5» з Дніпропетровська та командою з Миколаєва.
18-20 листопада розпочинають змагання дівчата 1998 р.н. БК «Євгенія-98» у Дніпропетровську зіграє з командою господаркою та з міста Одеси. Побажаємо дівчатам перемог!


Фото:

Нашi партнери