408 та 1874 медалі завоювали українські спортсмени з олімпійських і неолімпійських видів спорту

"96 золотих, 127 срібних і 185 бронзових нагород з олімпійських видів спорту завоювали спортсмени України на міжнародних змаганнях у всіх вікових категоріях на даний момент" – про це заявив Голова Державної служби молоді та спорту України Равіль Сафіуллін на семінарі-нараді з керівниками органів державного управління  з питань фізичної культури і спорту РМ АР Крим, обласних, Київської та Севастопольської  міських державних адміністрацій.

Також він повідомив, що з неолімпійських видів спорту наші спортсмени завоювали 1874 медалі, з них: 686 золотих, 589 срібних і 599 бронзових медалей.

До початку ХХХ літніх Олімпійських ігор у Лондоні (Англія) залишилося 238 днів. На цих іграх розігруватиметься 302 комплекти нагород в 26 видах спорту. Українські спортсмени візьмуть участь в 21 виді спорту, виключення складають ігрові види спорту: футбол, баскетбол, волейбол, гандбол, хокей на траві.

Станом на сьогоднішній день 162 спортсмени країни завоювали право участі в Олімпійських іграх, повідомляє офіційний сайт Міністерства України у справах сім"ї, молоді та спорту.

"Хочу вірити в те, що майбутні Олімпійські ігри будуть також успішними для спортсменів Україні і вони будуть серед лідерів світового спорту." – сказав напутні слова спортсменам Голова Державної служби молоді та спорту України.


Фото:

Нашi партнери