До Херсона за вдачою

6  грудня міський голова Володимир  Сальдо зустрівся з тренерами і гравцями національних збірних України і Казахстану з футзалу.
Зустріч відбулась напередодні двох товариських матчів, що проходитимуть в рамках підготовки до фінального турніру чемпіонату Європи та відбіркового етапу Кубка Світу.

Звертаючись до гостей, В. Сальдо наголосив, що для м. Херсона стало доброю традицією приймати міжнародні зустрічі найвищого ґатунку з футзалу. Він нагадав, що минулорічний приїзд збірної команди України, став відмінним поштовхом та гарним знаком для збірної України. Після приїзду до Херсона, проведення навчально-тренувальних зборів і двох товариських зустрічей зі збірною Молдови, українська збірна завоювала право виступити у фінальному турнірі чемпіонату Європи, який пройде у Хорватії.

На паркеті Харківського палацу спорту «Локомотив» підопічні головного тренера збірної Геннадія Лисенчука вийшли переможцями відбіркової групи, обігравши по черзі команди Бельгії, Туреччини, Угорщини! Тож, особисто Геннадій Лисенчук наголосив, що Херсон приносить вдачу, тож збірна розраховує ще неодноразово відвідати наше місто.
Наприкінці зустрічі сторони обмінялись подарунками.

Топ-новина. Збірна команда України з футзалу  6 грудня, у першому ж товариському матчі зі збірною Казахстану здобула перемогу з рахунком 1:0. А за день до цього, 5 грудня,  з рахунком 2:0 збірна команда України з футзалу обіграла хазяїв поля – херсонську команду.
У грі з казахами єдиний гол забив Максим Павленко. А на спаринг-зустрічі національної збірної з херсонською командою голи забили Євгеній Рогачов і Сергій Чопорнюк.

Нагадаємо, що на ігри кваліфікації світової першості збірна України відправиться до Баку (Азербайджан), де 15–18 грудня відбудеться турнір в V відбірній групі. Крім хазяїв, з українською командою зіграють збірні Македонії й Хорватії.


Фото:

Нашi партнери