У Нижньосірогозькому районі відбулася зустріч голови районної державної адміністрації Олександра Шилкіна зі спортивним активом району

Спортивні успіхи 2011 року нижньосірогозьких спортсменів традиційно значні. Аліна Харіна вдруге і втретє стала чемпіонкою України. В’ячеслав Білецький у VI юнацьких іграх Херсонщини виборов бронзу і взяв участь у чемпіонаті України з кросу. Район посів друге загальнокомандне місце в юнацьких спортивних іграх Херсонщини і четверте – в обласній спартакіаді школярів. Юні футболісти (молодша і середня групи) посіли ІІ і ІІІ місця у фінальних обласних змаганнях на призи клубу «Шкіряний м’яч».

Кращими в загальнокомандному заліку спортивних ігор молоді Нижньосірогозщини 2010/2011 та районної спартакіади школярів визнано Сірогозьку ЗОШ І-ІІІ ступенів (І місце), Новоолександрівську ЗОШ І-ІІІ ступенів (ІІ), Нижньосірогозьку ЗОШ І-ІІІ ступенів (ІІІ), Першопокровську ЗОШ І-ІІІ ступенів (ІV).

Суттєву допомогу в організації спортивних та оздоровчих заходів надають сільські голови, директори шкіл, фермери і приватні підприємці. Зокрема, Василь Базик, Євген Васильченко, Олександр Дяченко, Ігор Піддубний, Сергій Буйний, Лариса Сахно, Анатолій Поліщук та відділ культури і туризму райдержадміністрації і колектив районного Будинку культури, інформаційну підтримку – редакція районної газети «Червоний промінь».

Треба відзначити також  роботу таких вчителів фізичної культури і тренерів, як Ігор Каміньков, Сергій Болсун, Валерій Татаринцев, Станіслав Чудновський, Ігор Гладун, Вадим Іванюк, Олег Гладун, Вадим Пилипенко. Спортивно-масові та оздоровчі події в школах, позаурочні тренування стали продовженням навчального процесу, участь в яких дає змогу, зокрема, отримати додаткові бали на заняттях з фізичного виховання.

На завершення урочистостей з нагоди підведення підсумків спортивного року голова районної державної адміністрації Олександр Шилкін, його заступники Ольга Малецька і Юлія Пацюк, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Олег Кутіщев, начальник відділу освіти Наталія Вязова, директор дитячо-юнацької спортивної школи  Богдан Іванюк вручили збірним командам шкіл, кращим спортсменам, спортивнім активістам і соціальним партнерам кубки, грамоти, подарунки і солодощі.


Фото:

Нашi партнери