Переможцем наймасштабнішого співочого конкурсу «Х-фактор» став викладач Херсонського державного університету Віктор Романченко

Відомо про це стало під час прямого ефіру у новорічну ніч. Вся Херсонщина раділа: наш земляк Віктор Романченко «порвав» всю Україну - став переможцем найпопулярнішого й наймасштабнішого вокального шоу країни « Х-Фактор».

Цілих півроку, від ефіру до ефіру, за Віктора боліла вся країна. Мільйони людей виражали своє захоплення його голосом, віддаючи йому у відповідь і свої голоси. ВІн  доводив суддям та глядачам шоу своє право на звання найкращого вокаліста України. І протягом усього терміну Херсонський державний університет підтримував свого героя. І першими словами Романченка після оголошення результатів була подяка саме своєму улюбленому університетові!

"Ми щиро вітаємо нашого викладача і друга Віктора Романченка із заслуженою перемогою, пишаємося його досягненнями і щасливі з того, що новий 2012 рік почався для Херсонського державного університету із перемоги, - йдеться на офіційному сайті Херсонського державного університету. - Вікторе, вся Херсонщина бажає тобі подальших успіхів, натхнення, нових перемог і завжди буде пишатися тим, що у твоєму серці живе любов до рідного краю! "

Нагадаємо,  Романченко Віктор Дмитрович народився 25 серпня 1978 року у смт Білозерка Херсонської області. Паралельно з навчанням у школі професійно займався греко-римською боротьбою у спортивній школі, брав участь у районних, обласних і всеукраїнських змаганнях, учасник чемпіонату світу у Польщі. У 2002 році з червоним дипломом закінчив факультет фізичного виховання та спорту Херсонськогго держуніверситету. Після закінчення навчання став викладачем фізвиховання ХДУ, працював над кандидатською дисертацією,

Співає протягом 5 років, але не має професійної музичної освіти.   А а спів був лише хобі, таємною мрією, що, здавалося, по-справжньому ніколи не здійсниться. Став відомим в Україні завдяки участі у номінації «Х-фактор онлайн» у 2010 році. Віктор переміг у цій номінації і автоматично став учасником другого сезону шоу.  Неповторний голос, приніс нашому землякові популярність на всю країну й 2 млн. грн. Сергій Пархоменко один раз сказав про свого підопічного: «Це феноменальний фізрук». І ці слова стали пророчими.


Фото:

Нашi партнери