Стартував І етап обласних масових змагань "Зелений стадіон-2012" з елементами паркового орієнтування

Змагальний сезон області цього року почався в екстремальних умовах 29 січня 2012 року у мікрорайоні «Корабел» (дитячо-оздоровчий центр «Юнга»),  де Херсонським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з обласною федерацією спортивного орієнтування проводився перший етап обласних масових змагань «Зелений стадіон-2012» з елементами паркового орієнтування.

Погода – супер-зимова! Температура повітря -  13 градусів нижче нуля,  холодний, пронизливий вітер, завірюха. Змагання були на грані зриву через погодні умови. Але незважаючи на цей факт, на  старт вийшли-таки  спортсмени із числа тих, кого не лякають погодні умови, мороз, холод, хто загартований і прагне перемоги.

Нагадуємо, традиційні масові змагання з елементами паркового орієнтування  проходять в місцях відпочинку населення з метою пропаганди здорового способу життя та  сімейного відпочинку, залучення до регулярних занять фізичною культурою і спортом всіх верств населення, популяризації і розвитку паркового орієнтування як виду спорту.

Змагання проводяться поетапно протягом 2012 року. Реєстрація учасників змагань на кожному етапі з 9.00 до 10.00. Старт о 10.30. Місце проведення - згідно з календарем проведення змагань.

Увага!  На учасників «Зеленого стадіону-2012»  чекає  багато змін - стартовий внесок, реєстрація й старт, дистанції З цього року заявка на змагання робиться  через Інтернет, це спрощує роботу організаторам, та й учасникам із представниками буде легше! Інтернет-заявка -  це як би база учасників: додавши до неї  спортсменів один раз, у наступні старти  потрібно тільки підтверджувати участь тих або інших спортсменів.
Заявки на  етап закінчуються напередодні змагань  о 21:00!

Наступний другий етап «Зеленого стадіону-2011» заплановано провести 26  лютого   2012 року у мікрорайоні І Таврійський  (школа  № 41).



 


Фото:

Нашi партнери