Каховка спортивна

Дзюдо. 2 лютого 2012 року в м. Херсоні відбувся  чемпіонат області серед юнаків та дівчат 1996-97 та 1998-99 р.н. Каховщину представляли юні дзюдоїсти Каховської ДЮСШ відділу освіти (тренер-викладач, майстер спорту Марія Мозгова).
За підсумками змагань у своїх вагових категоріях «бронзові» нагороди здобули Олександр Дяченко, Олександр Губенко та Віктор Харченко. «Срібло» у Ольги Балабан, Дарини Корнієнко, Віталія Сухомлина, Максима Сільченко та Олексія Мирончика. Чемпіонами області стали Тетяна Гонта, Валерія Володіна, Елла Баляба та Аліна Чуєнко.
Тетяна Гонта за підсумками виступу на обласній першості включена до складу збірної області та братиме участь у чемпіонаті України з дзюдо, який відбудеться 8 лютого в м. Ужгороді.

Пляжний волейбол. У чемпіонаті України  з пляжного волейболу у закритих приміщеннях серед хлопців та дівчат (1999 року народження і молодше), який проходив з  3 по 5 лютого у м. Гола Пристань, взяла участь і команда  м. Каховки у складі учнів Каховської ДЮСШ Нікіти Коротаєва та Михайла Тура (тренер-викладач Віталій Антонов).  Каховчане  за підсумками змагань посіли 7-8 місце серед усіх учасників.

Н.Петренко,
інструктор-методист Каховської ДЮСШ


Фото:

Нашi партнери