У Новій Каховці розпочались чергові волейбольні змагання всеукраїнського рівня

17 серпня у Новій Каховці на  нових літніх  майданчиках  для пляжних видів спорту стартував  чемпіонат України  з пляжного  волейболу серед юнаків та дівчат до 14 років.

На урочистій церемонії відкриття змагань учасників та гостей привітала начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради Наталія Таран, яка висловила щирі вітання Сашку Бойку, переможцю чемпіонату України, який тільки-но завершився у Новій Каховці. Вона подякувала тренерам і батькам волейболіста Петрові і Галині Бойкам, побажала  високих стартів та нових перемог  тренерам та всьому колективу ДЮСШ плідної роботи, зокрема на нових майданчикахі.

У змаганнях беруть участь 24 команди юнаків і 47 команд дівчат з різних куточків України (Чернігів, Деражня, Миколаїв, Скадовськ, Олешки, Первомайський, Ужгород та інші).

Спортивних успіхів юним спортсменам побажала головний суддя змагань Ольга Кулик, яка підкреслила, що позмагатися за пеермогу до Нової Каховки приїхало чимало малечі років 6-7, які тільки но починають свій шлях у великий спорт. Тож зичимо усім їм успіхів!

Про підсумки турніру читайте вже незабаром на сайті «НК Онлайн».


Фото:

Нашi партнери