Верхній Рогачик. Відкриття оновленого спортивного залу з тренажерним обладнанням

Надзвичайно приємною подією для учнів та вихованців районної дитячо-юнацької спортивної школи та Верхньорогачицької гімназії  стало відкриття оновленого спортивного залу з тренажерним обладнанням, яке відбулось 15 березня 2012 року у селищі Верхній Рогачик у рамкаї відзначення  Року спорту та здорового способу життя на території району.

Свято відбулось за підтримки районної організації Партії регіонів. У церемонії відкриття взяли участь почесні гості: голова районної державної адміністрації Михайло Романій,голова районної ради Віталій Кондратенко, а також запрошені керівники установ, організацій району.
Голова районної державної адміністрації Михайло Романій привітав всіх присутніх зі святом, побажав учням нових спортивних успіхів та перемог.
Директор Верхньорогачицької гімназії Лідія Земба подякувала районній владі за наданий чудовий подарок та постійну увагу до вирішення проблем навчального закладу.

Ремонт та відкриття спортивного залу ініційовано головою районної державної адміністрації.  В ремонтно-відновлювальних роботах були задіяні представники райдержадміністрації; батьківський актив, вчительський колектив та працівники Верхньорогачицької гімназії; активісти трудових колективів установ та організацій району. На ремонт використано близько  15 тис.грн  коштів. За кошти районного бюджету біля 40 тис.грн  придбано тренажери та спортивне обладнання.
Тепер учні, молодь та всі бажаючі мають змогу удосконалювати своє тіло та покращувати здоров’я, адже тепер тренери гімназії отримали змогу працювати у фізкультурно-оздоровчому напрямку.


Фото:

Нашi партнери