У Львові пройшла Міжнародна наукова конференція «Молода спортивна наука України»

З 29 по 31 березня на базі Львівського державного університету фізичної культури за підтримки Національного олімпійського комітету України, Державної служби молоді та спорту України, Олімпійської академії України, Національного комітету спорту інвалідів, Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відбулася XVI Міжнародна наукова конференція «Молода спортивна наука України».
У роботі Конференції взяли участь представники 42 вищих навчальних закладів України, Росії, Білорусі, Молдови, Польщі, Німеччини.

Зі словами вітання до учасників Конференції звернулись доктор педагогічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, ректор Львівського державного університету фізичної культури Євген Приступа, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, директор Олімпійської академії України Валентина Єрмолова.
Вітання від президента НОК України Сергія Бубки оголосив кандидат педагогічних наук, професор, проректор з науки і зовнішніх зв’язків ЛДУФК Михайло Линець.

Окрім пленарного засідання, учасники Конференції взяли участь у роботі 7-и секцій: «Теоретико-методичні основи підготовки кваліфікованих спортсменів. Олімпійська освіта», «Теоретико-методичні основи інваспорту та підготовка спортивного резерву», «Теоретико-методичні основи фізичного виховання студентської молоді та інших груп дорослого населення», «Теоретико-методичні основи фізичного виховання в дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах», «Фізична реабілітація», «Медико-біологічні основи фізичного виховання і спорту», «Проблеми здорового способу життя, підготовка кадрів та управління у сфері фізичного виховання, спорту та руху «Спорт для всіх».

Учасники Конференції мали можливість поділитися своїми доробками, запозичити досвід колег та подискутувати на вищезазначені теми.
Переможців і призерів секційних засідань було нагороджено дипломами і пам’ятними подарунками Олімпійської академії України.  


Фото:

Нашi партнери