Відбулось засідання колегії управління у справах сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації

4 квітня 2012 року  відбулось засідання колегії управління у справах сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації під головуванням начальника управління Олега Кравця, повідомляє сайт Херсонської обласної державної адміністрації..
На порядку денному було розглянуто питання щодо стану підготовки до оздоровчого сезону 2012 року. Начальник управління Олег Кравець наголосив на важливості виконання завдань щодо забезпечення виконання обласної програми оздоровлення та відпочинку дітей влітку на період 2011-2015 роки.
Заступником начальника управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Юрієм Семченко розглянуто підсумки роботи обласної фізкультурно-спортивної організації у 2011 році та обговорено перспективи на 2012 рік. Відбулось нагородження представників районних та міських фізкультурно-спортивних товариств і відомств у рейтингу з олімпійських та не олімпійських видів спорту, а також відзначено пам’ятними призами та дипломами переможців і призерів VІ літніх юнацьких спортивних ігор Херсонщини 2011 року.
На засіданні колегії управління було проаналізовано роботу у напрямку молодіжної політики за 2011 та визначено завдання на 2012 рік. Зокрема розглянуто питання стану та кількості футбольних полів в обласному центрі.


Фото:

Нашi партнери