«Тато, мама, я – спортивна сім»я» у Рік спорту у місті Каховка

З нагоди відзначення в Україні у 2012 році Року спорту та здорового способу життя  7 квітня 2012 року у спортивному залі Каховської ДЮСШ відбулись традиційні міські змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я», у яких взяли участь кращі представники шкільного етапу цих змагань. На міському етапі на старт вийшли шість команд, які  представляли загальноосвітні школи міста: СЗОШ № 2  (сім’я Зяблових), ЗОШ № 4 (дві команди: сім’я Яковенків та сім’я Кобиш), ЗОШ № 5 (сім’я Мастеренків),ЗОШ № 6 (сім’я Капусткіних), Каховська гімназія  (сім’я  Сєрових).
Організатори змагань – відділ освіти та відділ у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради. Перед початком заходу  учасників привітав заступник міського голови Віталій Чернявський. 

До програми входили комплексні естафети на швидкість, координацію, витривалість та силові вправи. Капітанами команд були діти, які вправно боролися на рівні з батьками за перемогу: скакали зі скакалкою, вели хокейною ключкою тенісний м’яч, демонстрували баскетбольні навички, стрибали у мішках та влучно кидали дротики у ціль.

Змагання проходили у дружній атмосфері та чесній і напруженій спортивній боротьбі за палкої підтримки чисельних вболівальників. До останнього конкурсу між командами-учасниками велась безкомпромісна боротьба за першість. Лише один бал та додаткові показники розташували команди на зайнятих місцях у підсумковому протоколі змагань.

Загальнокомандне місце визначили судді за найменшою сумою місць, виборених  у кожному виді програми.
Шосте місце у змаганнях завоювала сім’я Яковенків (ЗОШ № 4).
На п’ятому місці – сім’я Кобиш (ЗОШ № 4).
У боротьбі за третє-четверте місце команда ЗОШ № 6 (сім’я Капусткіних на чолі з капітаном Дар’єю) набрала однакову кількість балів з командою СЗОШ № 2 (сім’я Зяблових) і лише завдяки додатковим показникам стала «бронзовим» призером змагань.  У сім’ї Зяблових (СЗОШ № 2) – четверте загальнокомандне місце.
Друге місце і «срібні» нагороди здобула команда сім’ї Сєрових (Гімназія) на чолі з капітаном Тімуром.
А переможцем міських змагань «Тато, мама, я – спортивна сім’я» 2012 року стала команда сім’ї Майстеренків (ЗОШ № 5): тато – Сергій Леонідович, мама – Ніна Борисівна та капітан команди – Нікіта Майстеренко.

Призери змагань нагороджені почесними дипломами, медалями та спортивним інвентарем від організаторів, а всі команди-учасники – пам’ятними дипломами, квітами, солодкими подарунками та спеціальними заохочувальними призами від спонсору змагань – приватного підприємства «Гармонія» (директор А.Я.Липа).
Тепер на переможців міського етапу чекає обласний етап змагань, який пройде 27 квітня у м. Херсоні.
Здорова сім’я – здорова країна. Рік спорту на Україні триває.

Фотозвіт у розділі "Фотогалерея" >>> http://sportforall.info/gallery/23


Фото:

Нашi партнери