Відкритий чемпіонат м. Каховки з баскетболу серед чоловіків

8 квітня 2012 року у спортивному залі Каховської ДЮСШ завершився відкритий чемпіонат м. Каховки з баскетболу 2012 року серед чоловіків, присвячений Року спорту в Україні. У змаганнях, які стартували 25 березня, взяли участь 5 команд: каховські «Тачанка», «Свєтлово», ДЮСШ, команда м. Таврійська та команда м. Н.Каховка. Команди розігрували першість за коловою системою.

За тур до закінчення чемпіонату визначились переможець та «срібний» призер. Чемпіоном Каховки з баскетболу 2012 року зі стовідсотковим результатом стала команда «Тачанка» (Каховка) у складі: Ігор Педченко, Сергій Гончаров, Олексій Засовицький, Олексій Середа, Денис Перехов. На другому місці - команда м. Н.Каховки. Гостра боротьба  розгорнулась за третє місце, доля якого вирішувалась в останньому поєдинку чемпіонату між командами «Свєтлово» та м. Таврійська. Цікавий поєдинок достойних суперників приніс перемогу, а з нею й «бронзові» нагороди чемпіонату команді «Свєтлово».
 
Команда-переможець нагороджена почесним кубком, дипломами та медалями, а команди-призери  - дипломами і медалями від організаторів - відділу у справах сім»ї, молоді та спорту міської ради. Кращим захисником чемпіонату визнано Сергія Гончарова (Тачанка), кращим нападаючим - Миколу Різака (м. Таврійськ), а найкориснішим гравцем - Сергія Владимиренка (Свєтлово). Вони нагороджені почесними дипломами.  .


Фото:

Нашi партнери