Генічеськ. «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

12 квітня 2012 року на базі спортивного комплексу Генічеського медичного училища пройшов районний етап змагань «Тато, мама, я – спортивна сім’я», в якому взяли участь сім сімейних команд які представляли загальноосвітні заклади району: сім’я  Лапонових (Генічеська ЗОШ № 3), сім’я Джалілових (Новоолекіївська ЗОШ № 1), сім’я Неплях (Партизанська ЗОШ), сім’я Масюліс (Озерянська ЗОШ), сім’я Погорілих (Новогригорівська ЗОШ) та сім’ї Приходько та Слишик  (Генічеська гімназія). 
 
Розпочалися змагання традиційно із шикування команд-учасників, головний суддя -  незмінний Віктор  Мещеряков - здав рапорт начальнику відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Філіповій Л.Ф. З привітальним словом виступила заступник голови Генічеської районної ради Ірина Попова, яка побажала миру, злагоди, добра та впевнених перемог.
До програми  змагань увійшли  комплексні естафети які розвивають швидкість, координацію, витривалість, силові вправи та інтелектуальна вікторина, що складалася з питань на спортивну тематику - історію Олімпійських ігор давнини та сучасності, видатних спортсменів світу та Херсонщини, знання сучасних видів спорту.
Змагання пройшли дружно, весело на одному подиху. Всі команди виступали злагоджено та впевнено, підтримуючи один одного.
 
Оцінювали результати конкурсів компетентна суддівська колегія: В. Мещеряков, Т.Кобилянська,  І.Богун та Л. Ігнацевич..
А переможцями районного етапу змагань «Тато, мама, я – спортивна сім’я» стала  сім’я Лапонових  - Ігор, Лариса та син Семен. Друге місце посіла сім’я  Приходько і на третьому місці сім’я Погорілих.
 Переможці та призери нагороджені почесними грамотами, пам’ятні призи отримали всі учасники змагань, нагородження провела  начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Філіповій Л.Ф.   
 
Організували та провели змагання відділи районної державної адміністрації у справах сім’ї, молоді та спорту і освіти.
Особлива подяка директору Генічеського медичного училища  Піхулі В.М. за надану можливість провести змагання у світлому затишному спортивному залі.
Бажаємо  всім учасникам  змагань  здоров’я, успіху у навчанні, майбутніх перемог на спортивних майданчиках та всього самого найкращого.


Фото:

Нашi партнери