Білозерка. У районі проходить Місячник "Спорт для всіх - спільна турбота"

Розпорядженням голови районної державної адміністрації від 15 березня 2012 року № 186 «Про організацію проведення в районі у 2012 році Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» утворено організаційний комітет на чолі з головою районної державної адміністрації Валерія  Піддубного.
Починаючи з 1 по 30 квітня 2012 року у ході місячника проводиться масштабна робота на територіях селищної, сільських рад по прибиранню, облаштуванню тощо спортивних споруд і майданчиків за місцем проживання та у місцях масового відпочинку населення, залучивши до роботи підприємців, молодь, небайдуже населення на відповідних територіях.

Олександрівка
На території Олександрівської сільської ради в ході місячника з 1 по 15 квітня 2012 року проведено відновлення та реконструкцію футбольного поля, спортивних майданчиків на території школи та дитячого садка. Залучено понад 60 осіб з числа молоді села. На відновлених майданчиках вже проведено спортивні змагання з міні-футболу, волейболу, тенісу у яких взяли участь жителі віком від 18 до 62 років. Роботи проводяться з ентузіазмом, не стоять осторонь і підприємці та фермери. Особлива подяка сільського голови  Петра Бирі підприємцю Олександру  Гонті, який неодноразово надає фінансову підтримку на проведення змагань та розвиток спорту в Олександрівці.

Музиківка
В селі утворено оргкомітет, розроблено заходи, затверджені сільським головою Олександром Лейбзоном. Проведено інвентаризацію спортивних споруд та майданчиків. Протягом І декади квітня відремонтовано легкоатлетичний та гімнастичний майданчики при Музиківській ЗОШ, на що залучено 645 грн. позабюджетних надходжень. Молодіжна рада при Музиківському сільському голові на чолі з Людмилою Бондаренко проводить широку агітаційну роботу по залученню молоді до пропаганди здорового способу життя. Розроблено та розповсюджено 15 оголошень та розвішені 4 плакати на відповідну тематику. Проводяться масові агітаційні акції, заходи, змагання.


Фото:

Нашi партнери