«Олімпійське лелеченя» запрошує всіх до МДЦ «Артек»

1 червня, в Міжнародний день захисту дітей, розпочнеться фінал Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя».
Найкращі команди, кожна з якої складатиметься з 6 хлопчиків та 6 дівчаток, з усіх областей України та міст Києва і Севастополя визначатимуть переможців змагань у «Країні Дитинства» – «Артек». 
«Олімпійське лелеченя» – це проект Національного олімпійського комітету України, який направлений на популяризацію олімпійських ідей, залучення дітей до занять фізичною культурою і спорту, виховання у юного покоління патріотизму, благородства, дружби, взаємоповаги.
Протягом року учні 5-6 класів змагалися за право представляти свій регіон у фіналі. Окрім фізичної підготовки, яку діти демонстрували під час естафет та рухливих ігор, потрібні були творчі й розумові здібності в таких етапах, як презентація своєї команди та олімпійська вікторина.
На відкриття фіналу «Олімпійського лелеченя» до дітей завітає президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка та інші спортивні кумири сучасності.
Стань свідком захоплюючого спортивного свята і ти!
Твори! Вивчай! Перемагай!


Фото:

Нашi партнери