Каховка. Міський турнір з шашок-64 до Дня Перемоги

9 травня 2012 року на стадіоні «Авангард» відбувся відкритий міський турнір з шашок-64, присвячений 67-річчю Перемоги у Великій Вітчизняній війні. У змаганнях, організованих міським відділом у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з федерацією шашок м. Каховки, взяли участь 18 спортсменів з Херсона, Каховки, Нової Каховки, с.Малокаховки (Каховський район), Іванівського та Бериславського районів. Турнір проходив за регламентом 15 хвилин на дві партії з накопиченням часу.

Перед початком змагань учасники на чолі з головним суддею Костянтином Чорнощоковим вшанували «хвилиною мовчання» пам’ять загиблих у роки Великої Вітчизняної війни.
За підсумками першості у загальному заліку переможцем турніру став каховчанин, віце-чемпіон області 2012 року з шашок-100 Сергій Мішин, який у цьому турнірі набрав 11,5 очок з 14 можливих. На другому місці також каховчанин Володимир Лоренцев (11 очок). Третє місце здобув представник Іванівського району Валерій Лункин (10 очок).
Переможець та призери турніру були нагороджені дипломами та медалями відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Каховської міської ради та грошовими винагородами від Каховської міської організації Партії регіонів.
Кращі результати серед жінок показали: 1 місце – Ірина Попович (Херсон) – 6,5 очок, ІІ місце – Ольга Мелехина (Малокаховка) – 6,5 очок (але з гіршим коефіцієнтом), ІІІ місце – Олена Лук’янова (Каховка) – 5 очок.
Серед учасників-ветеранів кращі результати показали два представника Нової Каховки – Володимир Гонта та Віктор Мануйло. Всі вони також були відзначені нагородами від міської організації Партії регіонів. (К.Чорнощоков, головний суддя змагань) 


Фото:

Нашi партнери