У Верхньорогачицькому районі відбувся ІХ міжрайонний футбольний турнір на Кубок Пам’яті

Вже стало доброю традицією напередодні травневих свят у Верхньорогачицькому районі на стадіоні «Старт» проводити міжрайонний футбольний турнір на Кубок Пам’яті, присвячений співробітникам міліції, які загинули при виконані службових обов’язків.
За дев’ять років свого існування турнір набув значної популярності не лише серед жителів району, а й серед сусідніх районів. Взяти участь у футбольному турнірі нинішнього року подали заявку 8 команд. Верхньорогачани радо зустрічали футбольні команди «Іскра» з Великої Білозерки Херсонської області, «Придніпровський» Горностаївського району, «Водовод» Іванівського району, «Колос» с.Білозірки Запорізької області, «Скіф» Нижньосірогозького району, 2 команди з Великолепетиського району та представили свою команду «Старт».
У цей день до присутніх звернувся засновник міжрайонного футбольного турніру, голова районної державної адміністрації, депутат районної ради, голова районної організації Партії Регіонів Михайло Романій, начальник управління з кадрового забезпечення УМВС України в Херсонській області, полковник міліції Анатолій Калюжний та начальник Великолепетиського РВ УМВС України в Херсонській області Сергій Балута. 

За результатами турніру перше місце та почесний перехідний Кубок виборола футбольна команда «Старт» Верхньорогачицького району, друге місце завоювали гравці команди Великолепетиського РВ УМВС, третє місце посіла команда «Скіф» Нижньосірогозького району.
За призові місця командам вручено медалі, грамоти, дипломи, грошові винагороди. Також було нагороджено кращих гравців турніру.
Щоб свято було цікавим і не залишало нікого байдужим у перервах футбольних матчів проводився розіграш лотереї. Розігрувалися коробки цукерок, футбольні м’ячі, кошики з фруктами, коробки склянок, мобільні телефони, хлібопічка, мікрохвильова піч, велосипед.
Для дітей та підлітків організовано спортивні змагання. А для найсильніших громадян відбулися змагання з гирьового спорту та перетягування канату. Всі переможці отримали призи.
Начальник управління з кадрового забезпечення УМВС України в Херсонській області, полковник міліції Анатолій Калюжний вручив голові районної державної адміністрації Михайлу Романію подяку від начальника управління МВС України в Херсонській області Валерія Литвина за активну підтримку органів внутрішніх справ, організацію і проведення турніру на Кубок Пам’яті та від імені управління УМВС України в Херсонській області Кубок команді-переможниці.  
Постійними спонсорами турніру виступають керівники приватних підприємств, голови фермерських господарств, приватні підприємці, керівники сільськогосподарських підприємств.   


Фото:

Нашi партнери