Білозерка. Спортивні новини

Волейбол. 12 травня 2012 року на території Чорнобаївської сільської ради пройшов відкритий Кубок  з волейболу, присвячений 67-ій річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні під патронатом Чорнобаївського сільського голови Дударя Ігоря Михайловича. У змаганнях взяло участь 5 команд із Чорнобаївки, Садового, Дніпровського, Киселівки та гості зі Степанівки.
Команди привітав голова Білозерської районної державної адміністрації Валерій Олександрович Піддубний.
У напруженій боротьбі Кубок здобули волейболісти  зі Степанівки, які показали високу майстерність та волю до перемоги. ІІ місце за чорнобаївцями,  ІІІ – Дніпровським.  Під час перерв між іграми проводилися розваги серед вболівальників, виступи команд підтримки, розігрувалися призи. Переможців нагородили грамотами та пам’ятними медалями.
 
Гандбол. 7 травня 2012 року з нагоди Дня Перемоги на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу  Білозерської РК ДЮСШ пройшов гандбольний турнір серед дитячо-юнацьких команд дівчат смт Білозерки. У запеклій боротьбі перемогу здобула команда «Олімпієць» (тренер Г.Гуркалюк). За рішенням суддівської колегії кращими гравцями турніру визнано: Олену Усату, Аліну Маліновську, Анастасію Іванову, Олену Рачинську.

Футбол. З метою пропаганди здорового способу життя, розвитку аматорського футболу в районі  01 травня  2012 року в с. Надеждівка пройшов традиційний Кубок з футболу серед аматорських команд до Дня Перемоги. Господарі радо зустріли футболістів із Станіслава, Олександрівки та Білозерки.  Перемогу із рахунком 2:0 здобув ФК «Динамо» із Олександрівки,  ІІ місце – ФК «Бригантина» зі Станіслава, ІІІ – ФК «Іскра» з Білозерки. Переможці отримали пам’ятний Кубок, грамоти та футбольні м’ячі від районної державної адміністрації. Надеждівці вдячні першому заступнику голови районної державної адміністрації Геннадію Маханьку за надання допомоги у облаштуванні місць для глядачів на сільському стадіоні.

8 травня 2012 року на центральному стадіоні смт Білозерка до Дня Перемоги пройшов футбольний Турнір серед дитячо-юнацьких команд Білозерської РК ДЮСШ. Змагалися три команди  білозерців та широкобалківці. Юні гравці показали добрі ігрові навички та набралися досвіду. Кращою стала команда «Юніор» (тренер А.Діброви).

13 травня 2012 року на футбольному стадіоні с. Микільське  відбулася справжня баталія, адже проводився фінал Кубку Білозерського району серед аматорських команд. Перемогу виборювали футбольні клуби «Гроно» з Дніпровського та «Динамо» з Дар’ївки. Перша половина закінчилася з рахунком 1:1 та у другій половині матчу дар’ївці повели у рахунку, довівши його до 4 м’ячів. Вперше за останні 10 років  дар’ївці на почесному п’єдесталі. Команди переможці нагороджені Кубком, пам’ятними медалями та м’ячами від районної державної адміністрації.

Спортивне орієнтування. 12-13 травня збірна команда району на чолі з тренером-представником  Олексієм Уманцем взяла участь у VІ літніх спортивних іграх молоді Херсонщини 2012 року. Змагання пройшли у лісовій зоні Цюрупинського  району за програмою: орієнтування в заданому напрямку та за вибором.  Команда здобула для району 6 місце.

Вільна боротьба. 12-13 травня у м. Генічеську пройшов Всеукраїнський турнір з вільної боротьби до Дня Перемоги. Білозерський район представляли вихованці досвідченого тренера  Чорнобаївської ДЮСШ Віктора Зоріна, які у особистій першості здобули такі результати: І місця – Микола Целих (вагова категорія 47 кг.), Людмила Куликова (вагова категорія 30 кг.), Ангеліна  Капрей (вагова категорія 51 кг.) та ІІІ місця – Оксана Ляховська (вагова категорія 48 кг.) і  Сергій Дейнак  (вагова категорія 29 кг.).


Фото:

Нашi партнери