З перемогою – додому

12 травня – Івано-Франківськ, 13 травня – Львів підкорилися нашим спортсменам.
12 травня в Івано-Франківську в обласному музично-драматичному театрі ім. І.Франко пройшов Кубок НАББА України з бодібілдингу та фітнесу, присвячений 350-річчю міста. А 13 травня в місті Львів відбувся відкритий Кубок України УФББ/ВАББА з бодібілдингу (культуризму), фітнесу та бодіфітнесу-2012.
Змагання у світі фітнесу та бодібілдингу, проведені під керівництвом таких федерацій як НАББА і УФББ/ВАББА (незважаючи на молодий вік другої організації), залучили найсильніших спортсменів з усіх міст України.
Порадували учасників і присутніх якість проведення заходів та висококваліфікований склад журі. Але ще більш приємним фактором стала можливість бачити на сцені херсонців – Сергія Мазнева та Артема Литвиненко. Інструктори одного із спортивно-оздоровчих комплексів Херсона гідно відстояли звання кращих, представивши наше місто на високому рівні.
Литвиненко Артем – дворазовий  бронзовий призер України 2012 року в категорії «Чоловіки ростом до 180 см» за версією двох федерацій УФББ/ВАББА та НАББА.
Мазнев Сергій – п’яте місце в категорії «Сеньйори» (майстер-клас – абсолютна категорія «Чоловіки старше 40 років») за версією двох федерацій УФББ/ВАББА та НАББА, а також шосте місце в категорії «Чоловіки ростом до 180 см» за версією УФББ/ВАББА.


Фото:

Нашi партнери