НОК забезпечив регіональні осередки сучасною технікою

У рамках Всеукраїнського семінару-наради Національного олімпійського комітету, який триває в Тернополі, Сергій Бубка передав керівникам усіх 27 регіональних олімпійських осередків нові ноутбуки. Тим самим НОК України поступово реалізовує свою політику щодо покращення якості роботи обласних відділень. «Як і в будь-якого іншого громадського органу авторитет та сила Національного олімпійського комітету залежить в першу чергу від діяльності його місцевих осередків. Впевнений, ця сучасна техніка допоможе вам у роботі, а ми й надалі будемо максимально підтримувати вас, роблячи все від нас залежне», - підкреслив головний олімпієць країни.
Сергій Бубка висловив впевненість в тому, що активна діяльність НОК сприятиме популяризації олімпійських цінностей, вихованню здорової нації та успішному виступу українських олімпійців.

А напередодні  у Тернополі відкрито Алею олімпійської слави.Нова Алея олімпійської слави з’явилася на території Тернопільського національного економічного університету.
Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, керівник обласного відділення НОК Сергій Юрій, голова Комісії «Спорт та навколишнє середовище» Інга Бабакова та призер Олімпійських ігор, херсонець  Сергій Кірсанов посадили дерева, тим самим продовживши добру традицію започатковану Національним олімпійським комітетом.
Подібні Алеї раніше з’явились у Луганську, Львові, Сумах, Херсоні та Севастополі.
«Приємно, що така ініціатива знаходить продовження. Ми повинні піклуватись про навколишнє середовище, дбати про його озеленення й звісно, пам’ятати про спортивних героїв і на їх прикладів виховувати нових Олімпійських чемпіонів», - зазначив Сергій Бубка.

Фотозвіт з події дивіться у розділі "Фотогалерея".


Фото:

Нашi партнери