Каховка. Молодіжна Спартакіада 2012

З нагоди відзначення у місті 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні та відзначення у 2012 році Року спорту та здорового способу життя в Україні  8 травня 2012 року на міському спорткомбінаті «Олімпійський» відбулася традиційна VIІI міська молодіжна Спартакіада. У цьогорічній Спартакіаді взяли участь 5 команд: Каховська ДЮСШ, «Інваспорт», МГО «Молодіжна політика» (МП), Каховський професійний ліцей сфери послуг (КПЛСП) та «Молоді регіони» (МР). Всього близько 60 учасників віком від 14 до 35 років, які змагалися з восьми видів спорту.
Організатори змагань – відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Каховської міської ради. Змагання проходили на високому організаційному рівні під керівництвом суддівської бригади на чолі з головним суддею Віктором Чухраєм.

За підсумками змагань у окремих видах спорту кращі результати показали:
Дартс. Особистий залік (чоловіки): І - Михайло Гончар (КПЛСП), ІІ – Володимир Нікітін (МР), ІІІ – Петро Кравченко («Інваспорт»); (жінки): І – Олександра Усенко (КПЛСП), ІІ – Наталя Рашевська (МР), ІІІ – Лариса Прач (МП); командний залік: І – КПЛСП, ІІ – «Молоді регіони», ІІІ – «Молодіжна політика».
Стрільба з пневматичної гвинтівки. Особистий залік (чоловіки): І – Андрій Панченко (ДЮСШ), ІІ – Артем Романов (МП), ІІІ – Олександр Демченко («Інваспорт»); (жінки): І – Олександра Усенко (КПЛСП), ІІ – Владислава Дудник («Інваспорт»), ІІІ – Ганна Борзунова (МП),  командний залік: І – КПЛСП, ІІ – «Інваспорт», ІІІ – «Молодіжна політика».
Настільний теніс: І - Руслан Кан (МП), ІІ – Ігор Жученко (МР), ІІІ – Євген Борщ (ДЮСШ).
Гирьовий спорт (ривок гирі 24 кг): І – Олексій Соболь (МП), ІІ – Денис Сергеєв (ДЮСШ), ІІІ – Вадим Табунщик (МР).
Шашки. Особистий залік (чоловіки): І – Микола Гриценко («Інваспорт»), ІІ – Андрій Панченко (ДЮСШ), ІІІ – Олександр Мішин (МП), (жінки): І - Марія Степчик (МП), ІІ – Юлія Дахова (ДЮСШ), ІІІ – Катерина Букалова (МР); командний залік: І – «Молодіжна політика», ІІ – ДЮСШ, ІІІ – «Молоді регіони».
Волейбол:  І – ДЮСШ, ІІ – «Молодіжна політика», ІІІ – «Молоді регіони».
Легкоатлетична естафета 4х100м: І - ДЮСШ, ІІ – «Молоді регіони», ІІІ – «Молодіжна політика».

Поза конкурсом проводились змагання з перетягування канату, які завжди викликають жвавий інтерес серед учасників та вболівальників. Цього разу у цьому виді найсильнішими виявилися спортсмени з команди «Молоді регіони», які у вирішальному двобої перемогли команду ДЮСШ.

Загальнокомандний підсумок Спартакіади підбивався за сумою місць, які команди посіли у кожному заліковому виді спорту. Отже, за підсумками змагань VIІI молодіжної Спартакіади м. Каховки переможцем 2012 року у загальному заліку стали представники МГО «Молодіжна політика» (керівник команди Віталій Бедимський). Друге місце завоювала команда Каховської ДЮСШ (керівники команди Віталій Антонов). Третє місце - у команди «Молоді регіони» (керівник команди Павло Філіпчук). Переможці, призери та учасники змагань були відзначені перехідним кубком, дипломами та призами від організаторів.


Фото:

Нашi партнери