Перший всеукраїнський досвід скадовських волейболісток

З  6 по 10 червня 2018 року у м. Івано-Франківськ відбулися ігри фінального етапу Шкільної волейбольної ліги України серед дівчат 2004 р.н. і молодше.
У змаганнях взяли участь 7  команд із Дніпропетровської, Житомирської, Івано-Франківської,  Київської, Харківської,  Чернігівської та Херсонської областей.

Херсонську область та Скадовський район представляла команда дівчат Скадовської РК ДЮСШ, що займаються у відділенні волейболу під керівництвом  Василя Моніча на базі Улянівської загальноосвітньої школи. Команда провела на турнірі 6 ігор: поступилися командам Дніпропетровської, Київської та Харківської областей, але одержала  пермогу  у змаганнях з командами Івано-Франківської, Чернігівської та Житомирської областей.

На турнірі дівчата Скадовської РК ДЮСШ демонстрували видовищну та змістовну гру, як зазначає у своїй публікації на Фейсбук директор спортивного закладу Олександр Горобець.
«Бій дали всім командам, на рівних виглядали навіть з чемпіонами та срібними призерами, з якими, до речі, були в одній підгрупі. Але волейболісткам не вистачило досвіду та холоднокровності. 
У цілому - 6 місце з 9 команд - дуже пристойний результат. Дівчата самі побачили свої помилки та напрямки для подальшого розвитку…
Дівчата отримали безцінний досвід. Результатом ми задоволені. Готуємось до нових вершин - готуємось до Дитячої ліги України сезону 2018/2019 року», - наголошує Олександр Горобець.


Фото:

Нашi партнери