Каховчани відзначили День шахів участю у змаганнях

З нагоди відзначення Дня шахів в Україні 21-22 липня 2018 року в м. Каховці у шаховому клубі міського Палацу культури «Меліоратор» відбувся традиційний відкритий турнір з шахів (бліц з контролем часу 5 хвилин).

Організатори: Федерація шахів м. Каховки, відділ у справах молоді та спорту та відділ культури Каховської міської ради.

У змаганнях взяли участь 15 шахістів з Каховки та Нової  Каховки. На попередньому етапі всі учасники відповідно до рейтингу були розподілені на дві півфінальні групи.

За підсумками півфінального етапу по три кращих спортсмени з кожної групи вийшли до фінальної стадії змагань. У фіналі  6  кращих шахістів за коловою системою (в два кола) розіграли першість у турнірі.

У безкомпромісній спортивній боротьби переможцем турніру став каховчанин Сергій Єременко (7,5 очок з 10). На другому місці – новокаховчанин Володимир Якуба, на третьому – кандидат у майстри спорту з Каховки Дмитро Кузьоминський.

У заліку серед учасників-ветеранів кращі результати показали  новокаховчани Володимир Грушковський та Володимир Гула.

Переможці та призери турніру нагороджені дипломами та медалями від організаторів, а всі фіналісти були відзначені цінними призами від Фонду Ігоря Хомінця «Знай більше!»

З 16 по 20 липня 2018 року в м, Херсоні відбувся Всеукраїнський шаховий турнір «Херсон-2018», присвячений Дню шахів.
У цих змаганнях взяв участь каховчанин, кандидат у майстри спорту Євгеній Лозович.

У «Турнірі А» серед 30  учасників з Херсонської, Миколаївської та Одеської областей Лозович  посів у загальному заліку 8 місце, а у заліку серед ветеранів став переможцем.


Фото:

Нашi партнери