Каховка. Спартакіаді дошкільнят – 14 років

Спартакіаді дошкільнят  м. Каховки – 14 років.
29 травня 2012 року на міському стадіоні «Олімпійський» зібралися команди старших дошкільників з 6  дитячих закладів міста Каховки, щоб  відзначити справжнє свято  фізичної культури з нагоди  Дня захисту дітей, Року спорту в Україні та отримати заряд бадьорості  і гарного настрою. Напередодні літа погода подарувала прохолоду, що сприяло 36 маленьким спортсменам показати свої кращі спортивні досягнення.  
Звучать фанфари – спортивне свято розпочалось. Головний суддя змагань, директор ДЮСШ  В.Чухрай подає команду і під звуки  Гімну  піднімається прапор України.  Честь підняти  державний прапор надається  призерам Спартакіади 2011 року - команді ДНЗ № 7 «Джерельце» (завідувач  О. Ротар). Хвилюються усі: батьки, вихователі, керівники, судді, а найбільше – маленькі спортсмени. У девізах  команд головна ідея, що спорт – це не тільки веселі спортивні ігри, а й здоров"я і краса.
Свято розпочинається веселою розминкою. Діти залюбки виконують під музику ритмічні вправи. Яскраве видовище. На чудовому живому зеленому килимі стадіону різнобарвний одяг малят  створив образ сонячної країни.

Змагання почались: Стрибки у довжину з місця – у кого кращий результат?  Метання торбинок з піском на дальність. Хто самий сильний у метанні?  Змагання закінчує веселе естафета.
За підсумками міської Спартакіади дітей дошкільного віку кращі результати у загальнокомандному заліку показали: І місце – ДНЗ № 6 «Сонечко» (завідувач   К.Гнесь); ІІ місце – ДНЗ № 4 «Горобинка» (завідувач  Ю.Веселовська); ІІІ місце – ДНЗ № 10 «Казка» (завідувач  Т.Ясько).

У особистому заліку з окремих видів кращі результати у змаганнях показали:         
- Стрибки у довжину з місця:  І місце -  Аліна Бєленя («Сонечко») – 1,45м та Євген Погрібний («Сонечко») - 1,54м; ІІ місце - Віка Чечіль («Джерельце») - 1,35м та Ілля Миронов («Казка») -  1,40м; ІІІ місце - Віка Вяткіна (Джерельце») - 1,34м та Сашко Жарких («Веселка») - 1,38м.
- Метання торбинки на дальність: І місце – Діана  Шликова («Казка») – 9,50м та Дмитро Стрюков («Казка») – 14,25м; ІІ місце – Аліна Бєленя («Сонечко») – 9,00м та Артем Дяченко («Горобинка») – 14,24м; ІІІ місце - Вікторія Чечіль («Джерельце») – 7,75м та Ілля Гайвук («Оленка») -13,00м.

Найспритніша команда у комбінованій естафеті – ясла-садок № 6 «Сонечко» (завідувач К.Гнесь К.П.)

За підсумками результатів змагань відбулося нагородження з усіх видів змагань серед дівчаток і хлопчиків, командної естафети та у загальнокомандному заліку. Від організаторів змагань – відділу освіти та відділу у справах сім’ї, молоді та спорту - начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Каховської міської ради  В.Зубков  вручив призерам та учасникам Спартакіади–2012 дипломи, медалі та солодкі призи, а командам-призерам – кубки, дипломи та м’ячі.
Складно передати  ту позитивну емоційну насиченість, яка панувала під час свята. Ласкавий подих вітерцю, урочиста доброзичлива обстановка,  активна рухова діяльність, нові враження, нагородження учасників – все це  залишилося у пам’яті дітей і дорослих, як справжнє свято здоровя  і дружби. 
Спартакіада-2012 закінчилася – до зустрічі на Спартакіаді–2013!

М.Василенко, методист міського відділу освіти

Фотозвіт http://www.sportforall.info/gallery/27


Фото:

Нашi партнери