Херсонці на Євро-2012

З 6 по 7 квітня 2012 року у місті Києві відбувся відбірковий турнір на право виносу прапору України на фінальний матч Євро-2012. У цьому відбірковому турнірі брали участь 69 учнів із 23 областей України. Наш обласний центр представляли учні спортивних класів Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №47Владислав Синицький (7 клас) та Павло Мотрюк (8 клас).
За результатами тестувань (удари по воротах, жонглювання м’ячем)  двоє учнів Павло Мотрюк та Владислав Синицький були обрані для участі у футбольних матчах Євро-2012 у містах Донецьк та Харків.
Владислав Синицький був відібраний для виносу прапору на матчі у м. Харкові 13 червня між командами Германія – Нідерланди.
Павло Мотрюк– для виносу прапору на матчі у м. Донецьк 15 червня між командами Україна – Франція.

1 червня міський голова Володимир Сальдо вітав двох херсонців, які представлятимуть місто Херсон на чемпіонаті Євро-2012.
– Безперечно, ваша участь у чемпіонаті – велика честь. І я дуже пишаюся тим, що вона випала саме вам, – зазначив Володимир Сальдо. – Пам’ятайте, що ви – обличчя нашого міста на Євро-2012, і гордуйте з того, що на вас дивитиметься весь світ. Особисто я дуже вами пишаюся.
Наприкінці зустрічі міський голова подарував хлопцям сувеніри і футбольні м’ячі із своїм автографом та побажаннями наступних перемог, повідомляє прес-служба Херсонської міської ради.


Фото:

Нашi партнери