Перші перегони з какртингу на Кубок мера

4 червня  у картинг-центрі «Форсаж»  ТРЦ «Фабрика»  відбулася перша гонка серед аматорів картингу «Кубок мера. 150 хвилин драйву». У гонці взяли участь 8 команд по 3 чоловіка: 6 команд з Херсону, команда з Одеси та команда з Харкова, а також підтримати херсонську команду приїхав пілот з Миколаєва.
Формат, у якому проводилась гонка, був обраний найскладніший. Практично - гонка на виживання: 150 хвилин (а це 2,5 години) без зупинки гонщики боролися за першість у турнірі. Кожна команда проїхала мінімум по 265 кіл, а це, враховуючи довжину траси, близько 100 км.
У Харкові та Одесі картинг існує не перший рік, невипадково команди цих міст справедливо показали високий результат. Херсонці боролися гідно. Дуже порадував результат херсонської команди «KDDF», адже картинг-центру в нашому місті всього кілька місяців. Незважаючи на це, 2/3 перегонів хлопці завзято боролися за 1 місце.
Від імені Володимира Сальдо, який підтримав турнір, нагороди та Кубок Мера переможцям вручила депутат міської ради Тетяна Варущик. Вона висловила надію на подальший розвиток автоспорту в Херсоні та перемогу херсонських команд на подібних змаганнях. «Поява в Херсоні нових інфраструктурних об’єктів, що дозволяють проводити подібні змагання – дуже важлива. Невипадково перший серйозний турнір пройшов за підтримки мера міста. Це справжній драйв, задоволення від якого одержали й учасники, й глядачі», - зазначила вона.
Призові місця розподілилися таким чином:
1 місце посіла команда з Харкова (Половинко Богдан, Висоцький Максим і Кабанец Євген);
2 місце - команда з Одеси (Калюка Денис, Бондар Павло, Гайнутдинов Роман);
3 місце - херсонська команда «KDDF» (Нікулін Олександр, Корчевский Руслан, Степаненко Олександр).
Усі учасники змагань отримали цінні призи та, звичайно ж, дипломи учасників турніру.


Фото:

Нашi партнери