Горностаївка. Святкування Міжнародного дня захисту дітей.

1 червня з нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей у смт Горностаївка проведено районний конкурс "Малюнок на асфальті" за участю 200 учасників від 3 до 12 років. На цей раз запропоновано спортивну тематику "Євро-2012". Діти швидко зорієнтувалися, у кмітливості їм не відмовиш, замигтіла в руках крейда. Через півгодини асфальт біля районного будинку культури покрився яскравими малюнками. На асфальті з'явилися спортивні майданчики, моря, ріки і багато чого іншого.
Журі було складно оцінювати дитячі роботи. Всі малюнки були неповторювані і нікого не залишили байдужими. Але, після деяких невеликих суперечностей журі все ж таки виявило переможців конкурсу.
У молодшій категорії перше місце віддали малюнку п’ятирічної   Сагайдак Валерії, друге місце віддали малюнку п’ятирічної Пономарьової Яни, третє місце трьохрічному Мироненко Максиму.У старшій категорії перше місце віддали малюнку Шульги Оксани, друге місце -  Кудас Світлани, третє місце  - Єдіній Вікторії. Ніхто з учасників не залишився без заохочень, всі діти отримали солодощі. Вони були дуже задоволені, адже не тільки був красиво організований і проведений конкурс, а й були гідні призи. Ну, а далі святкування Міжнародного дня захисту дітей продовжилося переглядом мультиплікаційного фільму у районному будинку культури.


Фото:

Нашi партнери