Спортивна фан-зона на міській площі Скадовська

З 8 червня по 1 липня 2012 року щодня з 17.00 на центральній міській площі працюватиме спортивне містечко з нагоди проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Соціальна фан-зона «Футбол без алкоголю, паління та лихослів’я» - це загальноміське свято для жителів та гостей Скадовська, яке організовує районна і міська влада разом з громадськими і релігійними організаціями Скадовська, підтримуючи Всеукраїнський святковий рух на честь ЄВРО-2012 «Дорожче за кубок».

Для сімейного відпочинку в містечку безкоштовно працюватимуть спортивний та дитячий сектори, розважатимуть веселі клоуни, кіт Леопольд, Тигрик та П’ятачок.

Спортивне містечко закликає пограти у : флорбол, міні-футбол, настільний теніс, бадмінтон, шашки, шахи, стрільба з лука, метання кукурудзи!

Дитячий сектор - це веселі батути, гойдалки, гірки, майстер-класи з вироблення поробок, іграшки для наймолодших та багато-багато іншого...

Щодня на вас чекають призи і подарунки!

Розклад роботи Спортивного містечка
8.06
- святкове відкриття Спортивного містечка: концерт, спортивне шоу!
9.06-15.06 - рухливі ігри, спортивні ігри, перегляд відео на великому екрані!
16.06 - свято сім’ї (сімейні естафетні ігри; конкурси для татусів; конкурси для матерів; концертні номери, конкурс малюнків на асфальті)
17, 20, 24.06 – додатково в програмі ляльковий спектакль!
17,24.06 – додатково в програмі ігри з парашутом!
20, 26, 29.06 – додатково: демонстрація художніх фільмів на великому екрані!
30.06 - фінальний концерт за участю силової команди ти відомих співаків!

http://www.skadowsk.kherson.ua/news_city.php


Фото:

Нашi партнери