Дитяча Олімпіада Херсонщини-2012 стартувала!

З 5 по 25 червня 2012 року у дитячо-оздоровчому таборі "Прибрежний" (смт Лазурне, Скадовський район)  з метою оздоровлення та активного відпочинку дітей проводиться  спортивно-оздоровча зміна "Дитяча Олімпіада Херсонщини-2012" для вихованців дитячо-юнацьких спортивних закладів області, переможців та призерів районних (міських) змагань у своїй віковій групі.

Організацію та керівництво Дитячою Олімпіади Херсонщини здійснює управління сім"ї, молоді та спорту облдержадміністрації і обласний центр фізичного здоров"я населення "Спорт для всіх".
До участі у Дитячій Олімпіаді цього року  допущені  збірні команди міст і районів області, які укомплектовані вихованями дитячо-юнацьких закладів та переможцями і призерами районних (міських) змагань у своїй віковій групі 1999-2001 р.н. Склад команди 25 чол.

9 червня відбулося урочисте відкриття  Дитячої Олімпіади Херсонщини 2012. Старт дан!

Довідка. Починаючи з 2003 року,  за ініціативи обласної державної адміністрації, для  організації оздоровлення та активного відпочинку вихованців дитячо-юнацьких спортивних закладів на базі найкращих дитячих оздоровчих таборів курортної зони узбережжя Чорного моря проводиться Дитяча Олімпіада Херсонщини.
Зазначений захід став традиційним і отримав статус спортивно-оздоровчої зміни.
Протягом 2003-2011 років понад 4,5 тис. юних спортсменів з районів і міст області відпочили й випробували свої сили в особистих і командних змаганнях серед одноліток у таких видах спорту, як легка атлетика, волейбол, футбол, настільний теніс, шашки, шахи, а також в інтелектуальній вікторині на олімпійську тематику. 
Тож побажаємо учасникам Дитячої Олімпіади Херсонщини-2012 міцного здоров"я, теплих днів на морі, гарного відпочинку, нових друзів,  яскравих  перемог, які стануть першими кроками до вершин світового спорту!


Фото:

Нашi партнери