Міська спартакіада для дошкільнят «Крок до Олімпу»

Більше сотні херсонських дітей дошкільного віку приєдналися до першої міської спартакіади для дошкільників «Крок до Олімпу» яка у цьому році присвячена проведенню чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 в Україні.
Привітав малих спортсменів та їхніх батьків на стадіоні «Майстер-С» заступник Херсонського міського голови Сергій Черевко. Він побажав дітлахам здоров’я та гарного настрою, а також запросив активно займатися спортом і надалі.
Спартакіада пройшла у три тури. Перший тур відбувся на початку квітня поточного року у кожному дошкільному закладі міста. У ньому взяли участь майже 6 тис. дітей дошкільного віку, із залученням близько 2 тис. батьків. До другого (районного) туру долучилися 470 дітей старшого дошкільного віку із 47 дошкільних навчальних закладів та 188 батьків. У фінальному третьому турі взяли участь 8 команд-переможців районних турів (дошкільні заклади №1;2; 4; 12; 13; 31; 65; 82) та 2 команди спеціальних дошкільних навчальних закладів: №8 для дітей з порушенням інтелекту та №37 для дітей з порушенням опорно-рухового апарату.
Спартакіада відбулася за  сприяння Херсонського міського голови Володимира Сальдо.


Фото:

Нашi партнери