Великолепетиська дитячо-юнацька спортивна школа Великолепетиської районної ради Херсонської області

74502, Херсонська область, смт Велика Лепетиха, вул. Миру, 18 


Директор закладу - Ходос Юрій Олексійович


(05543) 2-22-61, e-mail: yhodos@ukr.net

Види спорту
Волейбол, пляжний волейбол
Гімнастика художня
Єдиноборства (кіокушин карате, тхеквандо, традиційне окінавське  годзю-рю,  карате-до, айкідо, хортинг, універсальний бій, таїландський бокс Муей Тай)
Легка атлетика
Теніс настільний
Футбол, футзал, пляжний футбол
Пауерліфтинг

Дитячо-юнацька спортивна школа  утворена у  1997 році як дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки, у 2004 році  клуб реорганізовано у ДЮСШ. У закладі створені належні умови для забезпечення потреб навчально-виховного процесу дітей і підлітків району.

Для здійснення освітньої та виховної діяльності школа має спортивний зал майданчик зі штучним покриттям  та приміщення адміністративного персоналу, що являє собою будівлю нетипового призначення.

На сьогодні в ДЮСШ працюють віділення з 6 видів спорту -  настільний теніс, легка атлетика, волейбол, карате, футбол, пауерліфтинг,  в яких займається 181 дитина і підліток.   Навчально-тренувальний процес здійснюють 7 тренерів-викладачів.

У 2011 році на посаду тренера-викладача з футболу прийнято заслуженого майстра спорту України, чемпіона світу і Європи, неодноразового чемпіона України  Володимира Кабанова, який  у 2004 році у складі паралімпійської збірної команди України  з футболу (ДЦП) на Олімпіаді в Афінах став чемпіоном, за що був нагороджений орденом «За заслуги». 

Тренування проходять  на власних спортивних спорудах і загальноосвітніх шкіл:

Карате, легка атлетика - спортивний зал Великолепетиської ДЮСШ.

Пауерліфтинг, карате - тренажерний зал Великолепетиської ДЮСШ.

Легка атлетика, футбол - шкільний стадіон Великолепетиської ЗОШ №2.

Футбол - майданчик зі штучним покриттям.

Волейбол - спортивний зал Князегригорівської ЗОШ.

Теніс настільний - спортивний зал Рубанівської ЗОШ.

Вихованці спортивної школи беруть участь у  районних і обласних змаганнях з видів спорту.

Вихованка ДЮСШ Євгенія Німченко, яка у школі займалася легкою атлетикою, навчаючись у Херсонському вищому училищі фізичної культури, опанувала новий для себе вид спорту - веслування, і через 2 роки  стала срібною призеркою чемпіонату світу з академічного веслування.

У 2018 році  команда Великої Лепетихи  у складі 15 спортсменів віком  від 12 до  21 року на чолі з тренером Ярославом Капусом виборола перше місце на турнірі з пауерліфтингу у рамках IX літніх спортивних ігор молоді Херсонщини 2018 року. еликолепетисці здобули загальнокомандне перше місце. У особовому заліку вибороли 7 перших місць (Віталіна Булат, Любов Глобан, Вікторія Тищенко, Денис Маковик, Ігор Звонарьов, Олександр Пишенков, Андрій Рябченко) та 3  других (Дарина Пишенкова, Валентин Пономарьов, Денис Воронцов) з загальною сумою 576 очок.

Червень 2018


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери