Сектор у справах сім"ї, молоді, спорту та охорони здоров’я Новотроїцької районної державної адміністрації

75300, Херсонська область, смт Новотроїцьке, вул. Леніна, 73


Завідувач сектору - Зленко Олена  Олексіївна


(05548) 5-15-93, e-mail: rda-ntr@khoda.gov.ua, ntrda@i.ua

Види спорту
Армспорт
Більярдний спорт
Гирьовий спорт
Шахи, шашки
Волейбол, пляжний волейбол
Баскетбол, стрітбол
Бокс, кікбоксинг WAKO  та WRKA
Боротьба вільна, греко-римська
Легка атлетика
Теніс настільний
Футбол, футзал, пляжний футбол
Пауерліфтинг

У районі працює цільова комплексна програма розвитку фізичної культури і спорту  до 2017 року.

Функціонує дитячо-юнацька спортивна школа відділу освіти Новотроїцької райдержадміністрації, де працюють відділення з легкої атлетики, футболу, вільної боротьби, гирьового спорту, боксу, волейболу, баскетболу.

З олімпійських видів спорту у районі культивується баскетбол, бокс, боротьба вільна, легка атлетика, теніс настільний, футбол, волейбол.

З неолімпійських видів спорту - більярдний спорт, гирьовий спорт,  футзал, шашки, шахи, пауерліфтинг, армрестлінг.

Сайт райдержадміністрації: http://ntrayrada.ks.ua/

Вихованці Новотроїцького району виступають у складі збірних команд на обласних та всеукраїнських змаганнях. Так, Анжела Щирська  у складі збірної команди області взяла участь у чемпіонаті України з легкоатлетичного кросу і стала чемпіонкою України в естафеті 4х1000м. Вона входить до резерву збірної команди України з бігу на 800 м. На Кубку України з гирьового спорту Марина Колобродова  у грудні 2010 року зайняла 3 місце, стала переможцем Міжнародного турніру з гирьового спорту на призи Івана Кожедуба, виконавши норматив майстра спорту міжнародного класу.

2 червня 2018 року  у смт Новотроїцьке відбулося відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям. Будівництво спортивного майданчика здійснювалось у рамках проекту «Розвиток в області мережі сучасних спортивних споруд», який реалізувався шляхом співфінансування з державного фонду регіонального розвитку на суму 699,966 тис. грн та Новотроїцького  районного бюджету  на суму 699,966 тис. грн. за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Загальна вартість проекту 1399,932 тис. грн.  Розмір майданчика 42 м. х 22 м.

Об’єкт розташований на стадіоні «Старт» ім. О.М. Пуляєва в смт Новотроїцьке, на якому постійно проводяться футбольні ігри на рівні району та області та триває активне спортивне життя.

Таке розташування сприятиме більшому залученню шкільної молоді та молоді селища  Новотроїцьке до занять футболом, покращенню тренувального процесу футбольних команд, які представляють  наш район  у чемпіонатах, району та області з футболу.

80 вихованців футбольних команд (4 вікові категорії) СК «Аматор»,  тренер Євген Бєляєв та вихованці  дитячо-юнацької спортивної школи (2 вікові категорії 24 чол. – молодша група, 19 чол. -  старша група) тренер Олександр Карпов  будуть проводити тренувальні заняття з футболу  на новому майданчику.

Червень 2018


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери