Відділ освіти, культури, молоді та спорту Чаплинської районної державної адміністрації

75200, Херсонська область, смт Чаплинка, вул. Гр3ушевського, 87


Начальник відділу - Алісєєва  Альона Юріївна


(05538) 2-15-76, факс 2-18-51, E-mail: osvita@chapl.gov.ua

Види спорту
Армспорт
Легка атлетика
Баскетбол, стрітбол
Боротьба вільна, греко-римська
Важка атлетика
Теніс настільний
Футбол, футзал, пляжний футбол
Пауерліфтинг

Основна увага в районі приділяється проведенню районних та участі в обласних змаганнях.

Це дало змогу направити кошти на поетапне поліпшення матеріально-технічної бази та придбання спортивного інвентарю і обладнання (придбання спортивного інвентарю загальноосвітнім школам району, дитячо-юнацькій спортивній школі, спортивної форми і взуття, м"ячів і сіток для ігрових видів спорту командам-учасникам районних змагань, обладнання для секції з пауерліфтингу (смт Чаплинка),  установка електричного обладнання та ремонт будівлі  спортивного клубу "Атлант" (с.Павлівка), облаштування боксерського залу в смт Асканія-Нова).

Сайт райдержадміністрації: https://rda.chapl.gov.ua/

Протягом 2010 року  спортсмени Чаплинського району взяли участь у V літніх спортивних іграх молоді Херсонщини з вільної боротьби серед юнаків та дівчат, пауерліфтингу, волейболу, баскетболу, настільного тенісу, спортивного орієнтування, важкої атлетики, шахів, шашок.

Спортсмени району показали високі результати (ІІІ місце)  у змаганнях зі спортивного орієнтування (тренер - Володимир Ліфінцев) та пауерліфтингу (тренер - Анатолій Шишкевич).

Крім того, спортсмени району взяли участь у Всеукраїнських змаганнях з боксу, пауерліфтингу і вільної боротьби.

У районі активно розвиваються олімпійські види спорту - футбол, волейбол, баскетбол, легка атлетика, настільний теніс, шахи, шашки. Всього займається  понад 1870 чол.

Команда "Колос" з футболу (с.Хлібодарівка) посіла  четверте місце у чемпіонаті області з футболу серед команд першої групи.

Питання розвитку неолімпійських видів спорту  в районі (пауерліфтингу, спортивного орієнтування, спортивного туризму), військово-патріотичного багатоборства знаходиться на постійному контролі відділу освіти райдержадміністрації. 
Відповідно до програми змагань серед молоді допризовного віку юнаки демонструють непогані результати у гирьовому спорті, армреслінгу, метання гранати, перетягування канату, кульовій стрільби.


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери