Тренажерний зал «IRON GYM»

м.. Генічеськ, Херсонська область, вул. Центральна, 27, т/к «Особняк», 3 поверх


Головний тренер - Анастасія Зяблова


тел: +38 (068) 196 - 08 - 93; +38 (095) 414 - 95 - 89

Види спорту
Фітнес

1 березня 2017 року у м. Генічеську відбулося урочисте відкриття нового сучасного тренажерного залу «IRON GYM».

Тренажерний зал розташований на площі 240 кв. м  і має новітні кардіо і силові зони від провідного виробника України і СНД  Inter Atletika. Зал обладнаний повною комплектацією базових професійних тренажерів, які будуть поповнюватися надалі.

У «IRON GYM» вже є підтримка Запорізької та Херсонської федерацій бодібілдингу: вирішується питання про вступ до Херсонської федерації, що дасть можливість готувати професійних спортсменів і брати участь у змаганнях.

Але двері тренажерного залу відкриті для всіх, незалежно від віку, спортивної форми та фізичної підготовки. Тут, у спеціально сформованих групах під керівництвом тренерів можуть займатися люди з професійним або спортивним оздоровчим рівнем.

 А тренер не тільки розробить програму для тренувань, але і підкаже правильне харчування.

Власнику залу -  відомий фотограф  і аідприємець  Дмитро Солоп та  призерка чемпіонату України з бодібілбингу Анастасія Зяблова.

Анастасія Зяблова є професійною спортсменкою, призеркою чемпіонату України з бодібілдингу, сертифікованим тренером з 4-річним стажем і інструктор групових програм. Закінчила Запорізький Національний університет, факультет фізичного виховання за спеціальністю реабілітолог.

Цінова політика в «IRON GYM» дуже демократична і найнижча в Генічеську. Місячний абонемент коштує від 250 до 280 гривень, причому він безлімітний. Той, хто його придбав, може протягом 30 днів займатися в тренажерному залі в будь-який зручний йому час. А для студентів і школярів діють знижки. 

Тренажерний зал працює без вихідних з 09.00 до 22.00 . 

Більш детальна інформація на сторінці «IRON GYM» ВКонтакте  або за тел.: +38 (068) 196 - 08 - 93;  +38 (095) 414 - 95 - 89


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери