Відділ освіти, молоді та спорту Білозерської районної державної адміністрації

75000, Херсонська область, смт Білозерка, Станіславське шосе, 29/47

Начальник відділу - Колесніченко Світлана Сергіївна
Методист  (спорт) - Потеряйко Сергій Миколайович  


(05547) 3-35-35, 3-36-32, тел/факс (05547) 3-38-84, e-mail: bilozerka_osvita@ukr.net

Види спорту
Баскетбол, стрітбол
Бокс, кікбоксинг WAKO  та WRKA
Боротьба вільна, греко-римська
Шахи, шашки
Екстремальний спорт(паркур, скейтбордінг, BMX, велотріал, роликовий спорт, спортивний туризм, скелелазіння)
Волейбол, пляжний волейбол
Гандбол, пляжний гандбол
Легка атлетика
Теніс настільний
Спортивне орієнтування
Футбол, футзал, пляжний футбол

У районі діє районна Програма розвитку фізичної культури та спорту на 2011-2017 роки.

 У районі налічується 30 дошкільних, 29 загальноосвітніх закладів, професійно-технічне училище № 6, 28 фізкультурно-спортивних клубів при загальноосвітніх школах району.

З 2005 року функціонує районна філія обласного центру фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт», яка об'єднує  спортсменів-інвалідів трьох нозологій (ураження опорно-рухового апарату, вади зору та слуху) віком від 7 до 58 років, у тому числі   дітей-інвалідів. Вони беруть участь  у районних  і обласних змаганнях і турнірах з шахів, шашок, настільного тенісу, легкої атлетики, міні-футболу.


Сайт РДА http://bilozerka-rda.gov.ua/

У районі функціонують ветеранські команди з футболу (с.Микільське, Чорнобаївка, Петрівське, Станіслав, Широка Балка), з волейболу (смт Білозерка, с.Чорнобаївка, Киселівка, Музиківка, Інгулець, Дніпровське), з баскетболу (с.Чорнобаївка, Велетенське, Музиківка). Ветерани спорту залучаються до організації суддівства районних змагань.

До резерву збірної команди України з греко-римської боротьби входить вихованець Білозерської РК ДЮСШ Максим Бедрій (тренер Яшар Насіров).

Білозерська районна комплексна ДЮСШ має відділення з баскетболу у селах Велетенське і Чорнобаївка, важкої атлетики – у с. Чорнобаївка і смт Білозерка,  волейболу – у с.Інгулець, футболу –  у селах Широка Балка, Киселівка, Садове, Музиківка, Петрівське і смт Білозерка, боротьби греко-римської  у смт Білозерка та Чорнобаївська ДЮСШ з відділенням футболу у с.Музиківка.

При 28 загальноосвітніх школах району працюють  спортивні клуби.

При селищній і сільських радах діють 6 громадських об'єднань, де фізкультурно-спортивною роботою охоплено близько 400 чол. 

Працює Білозерська РК ДЮСШ (в адмінбудівлі стадіону «Харчовик», фізкультурно-оздоровчий комплекс, спортивний зал Білозерської ЗОШ №1) та Чорнобаївська ДЮСШ (спортивні споруди Чорнобаївської ЗОШ та Чорнобаївської сільської ради).

Липень 2015


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери