Відділ освіти, молоді та спорту Каховської районної державної адміністрації

74800, Херсонська область, м. Каховка, вул. Леніна, 18

Начальник відділу - Грушко Віталій Вікторович


(05536) 2-12-14, e-mail: Kahrayvo@rambler.ru

Види спорту
Баскетбол, стрітбол
Боротьба вільна, греко-римська
Шахи, шашки
Волейбол, пляжний волейбол
Бодібілдінг
Легка атлетика
Теніс настільний
Футбол, футзал, пляжний футбол
Пауерліфтинг

На території Каховського району культивуються 6 олімпійських видів спорту - баскетбол, волейбол, вільна боротьба, легка атлетика, настільний теніс, футбол та неолімпійські види спорту - пауерліфтинг, бодібілдінг, шахи і шашки.


Сайт райдержадміністрації: http://kakhovka-rda.gov.ua

У травні 2010 року створено районну федерацію футболу, яка займається розвитком аматорського футболу в районі сепред дорослих і дітей, організацією проведення футбольних змагань серед сільської молоді на Кубок Перемоги, Кубок ім. І.Зюзя, Кубок газети "Каховська зоря", першості району, на Кубок "Закриття сезону" тощо.

Щороку у листопаді-грудні проводиться районна спартакіада серед ветеранів спорту з 5 видів спорту (футзал, волейбол, шахи, шашки і настільний теніс).

Традиційними стали спортивні змагання  у дослідному господарстві "Асканійське" серед виробничих підрозділів з різних видів спорту, спортивні свята з нагоди державних і професійних свят.

Значна увага розвитку фізкультурно-оздоровчої роботи приділяють у дослідному господарстві "Каховське" (с.Кам"янка), СТОВ "Краса" (с.Роздольне) та ін.


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери