Фітнес-клуб «Норма-Спорт»

м. Херсон, вул.Покришева, 47 
 
тел: (0552) 44-14-26, (095) 82-800-72, Email: info@norma-sport.ks.ua

Види спорту
Бодібілдінг
Фітнес
Єдиноборства (кіокушин карате, тхеквандо, традиційне окінавське  годзю-рю,  карате-до, айкідо, хортинг, універсальний бій, таїландський бокс Муей Тай)

Спорт Клуб «Норма Спорт» об'єднує людей, які прагнуть отримувати якісні послуги професійних тренерів.

Ви хочете скинути зайву вагу, максимально результативно скорегувати свою фігуру, опрацювати проблемні зони, а також зміцнити свої серцево-судинну і дихальну системи? Цього можливо досягти тільки при грамотному синтезі двох зон: кардіо - і силової. Займаючись у нашому тренажерному залі, Ви не будете хвилюватися про те, з чого потрібно почати і як грамотно розподілити навантаження. Вам прийдуть на допомогу професійні тренери, які врахують Ваші фізичні можливості і ті цілі, до яких Ви прагнете.

Заняття у фітнес-клубі принесуть Вам задоволення, а результати не змусять довго чекати. За короткий проміжок часу Ви відчуєте себе значно бадьоріше і сильніше Систематичне відвідування занять у тренажерному залі гарантовано додасть Вам сил, подарує чудовий настрій та відкриє нові горизонти можливостей.

У фітнес-клубі працюють х дітьми і дорослими  досвідчені тренери і спеціалісти з айкідо, аеробіки, бодібілдингу, східних танців, йоги, пілатесу, фітнесу,  інструктори і персональні тренери у тренажерному залі. 

Більщ детальніше  про діяльність Клубу можна узнати на сайтах : http://norma-sport.ks.ua/  /vk.com/norma_sport   


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери