Фітнес-клуб "Аврора"

73000,м. Херсон, вул. 49-ої  Гвардійської дивізії, 22а
(0552) 44-46-56, моб. (050) 865 55 13, e-mail: avrora.fk@mail.ru

Види спорту
Бодібілдінг
Спортивні танці, танці на пілоні
Фітнес
Єдиноборства (кіокушин карате, тхеквандо, традиційне окінавське  годзю-рю,  карате-до, айкідо, хортинг, універсальний бій, таїландський бокс Муей Тай)

Фітнес клуб «Аврора» - територія активного та здорового відпочинку, це клуб для всієї родини з програмою кожному для душі, де є тренажери, аеробіка, хореографія, пілатес, йога, танці.

Чоловікам сподобається просторий зал для бодібілдінгу, клуб Crossfit, функціональний тренінг TRX , а також бійцівський клуб.

Жінки полюблять групові аеробні й силові програми, тренажерний зал для жінок, танцювальні уроки.
У клубі передбачена дитяча кімната, у якій самі маленькі діти під доглядом вихователя можуть проводити приємно час із однолітками в той час, коли їхні батьки можуть спокійно займатися спортом. Або, дотримуючись прикладу  своїх батьків, займатися дитячим фітнесом або танцями. На заняттях фітнесом дитина пізнає самого себе, навчиться володіти своїм тілом, розів'є витривалість і силу, швидкість і координацію рухів, придбає достатню силу волі й попутно, у ненав'язливій формі, опанує необхідними основами здорового способу життя. Діє дитячий розклад тренувань різних напрямків від 1 року до 14 років.

Для старшого покоління спеціально розроблена програма «Група здоров’я 50+» - оздоровча гімнастика й збалансовані фізичні навантаження, спрямовані на підтримку загального тонусу організму й вирішення проблем зі здоров'ям.

Принцип роботи фітнес клубу «Аврора»: головне - це люди. Тому діяльність спрямована на повне задоволення запитів клієнтів.

Клуб оснащений сучасним устаткуванням і має всі умови для комфортного перебування. До послуг відвідувачів оновлений фітнес клуб: 3 зали групових програм, дитячий зал, просторий тренажерний зал з панорамним видом.

Заняття  у клубі  «Аврора» засновані на практичному досвіді, професіоналізмі й індивідуальному підході до кожної особи.

У клубі «Аврора»  діє -  гнучка цінова політика, так само заснована на індивідуальному підході до кожного клієнта. Можливі кілька видів клубного членства зі зручними тарифними планами. Працює система знижок і спецпропозицій.

Фахівці клубу «Аврора»  навчать кожного одержувати не тільки користь від занять фітнесом, але й любити цей сучасний вид спорту. А тому що  цей клуб «для особливих людей і сімейного дозвілля», тому  кожному гостеві й кожній родині буде приділено максимум уваги.

Режим роботи у будні дні з 08:00 до 21:00, субота – з 08:00 до 20:00, неділя - вихідний.        

Подробнее на сайте  http://avrora.ks.ua/index


Як знайти:

Фото:

Нашi партнери